Україна місто Запоріжжя війна в Україні новини натхнення дозвілля вибір редакції Україна місто Запоріжжя

День Бердянська проведуть у Києві, Львові та Запоріжжі

Сейчас читают: 574
womo.ua

17 вересня релокована влада Бердянська, активісти та бізнеси, засновані бердянськими ВПО у Києві та Львові, об’єднаються, аби на один день відтворити атмосферу приазовського міста та нагадати: Бердянськ – це Україна.

В цей день на вулицях Львова, Києва та Запоріжжя з’являться: копія Бердянського маяка, рибальська сітка, що ловитиме бажання, капсула часу, бердянські соняшникові «поля» та навіть міні-пляж з шезлонгами, парасольками та морським бризом.

Ранок 28 лютого 22-го року: в серці курортного містечка Бердянська стоїть воєнна техніка російських загарбників. Не дивлячись на численні протести місцевих, військові встановили прапор рф і з того часу у місті спорожніли пляжі, пропав український зв’язок, тисячі бердянців покинули власні домівки, а тисячі залишились чекати деокупації.

Ці два роки по традиції «старого» життя, бердянці збирались маленькими групами 17 вересня, аби відзначити день свого рідного міста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA