Україна Фінляндія музика війна війна в Україні новини Україна Фінляндія

Міністр Фінляндії вразив виконанням "Ой, у лузі червона калина" на віолончелі (ВІДЕО)

Сейчас читают: 700
hochu.ua

Міністр уряду Фінляндії Андерс Адлеркройц на честь 500-го дня війни вшанував пам'ять про полеглих за свободу України. У трагічну дату фінський міністр зіграв на віолончелі патріотичну пісню "Червона калину", що була написана ще 1914 року та знов стала популярною в перші дні повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Запис музичного фрагмента супроводжує відеоряд, де чергуються кадри виконання стрілецької пісні та кадри з військової України.

У приспіві Адлеркройц використав варіацію мелодії, популяризовану солістом "Бумбоксу" Андрієм Хливнюком, яка стала неофіційним гімном нинішньої війни.

Читати також "Патріот росії" Аверін вибився з образу справедливого "Глухаря", підтримавши геноцид українців 500 днів неспровокованої агресії, незліченні воєнні злочини, втрачене майбутнє багатьох людей - але й багато успіхів, що надихають.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA