стосунки чоловік зрада хлопець чоловік і жінка сімейні стосунки

Сімейний детектив: як дізнатися чи зраджує чоловік

Сейчас читают: 324
hochu.ua

Як зрозуміти, що хлопець зраджує? Сподіваємося, вам ніколи не доведеться гуглити це через підозри, а не просто з інтересу. Редакції HOCHU.ua, наприклад, стало цікаво, і ми вирішили дізнатися, які ознаки зради відомі психологам.Експерти Сhoosing Тherapy вважають, що незважаючи на те, що невірність у стосунках часто має суб'єктивний характер, є загальні ознаки, що вказують на зраду.

Читати також Як чоловік відчуває, що це його жінка: 8 ознак, які допоможуть зрозуміти почуття До них можуть належати, серед іншого, зміна настрою, підвищене відволікання уваги, зниження важливості стосунків або збільшення часу, що проводиться з гаджетами,– пояснюють вони.Є багато ознак, які можуть вказувати, що ваш хлопець вам зраджує.

Але один із найважливіших і значущих показників походить від внутрішнього чуття.Ви можете почати відчувати, що щось "не так" або що речі "просто не складаються".

Це зазвичай є першою ознакою того, що щось не так,- зазначає психотерапевт Крістін Девін. Крім інтуїції, про яку говорять експерти, також є реальні ознаки, які можуть допомогти визначити зраду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA