Нео

Чому не можна залишати телефон на зарядці на ніч? Названі причини, про які ви могли і не знати

Сейчас читают: 669
hochu.ua

Експерти назвали кілька серйозних причин, через які не слід залишати телефон на зарядці цілу ніч. Перестаньте робити так, щоб зберегти акумулятор і продуктивність смартфона!

Читати також 10 геніальних лайфхаків із зубною пастою, про які ви не знали Що складного, щоб поставити телефон на зарядку? Залишив на ніч і нехай "набирається сил", але виявляється навіть у такій звичній справі є свої нюанси, про що повідомляє видання Sante Plusmag.Постійна зарядка телефону до 100% може негативно вплинути на термін служби батареї.

Тому рекомендується заряджати телефон до 80-90%, а не до 100%. Крім того, рекомендується не розряджати батарею до кінця, а заряджати її, коли рівень заряду досягає 20-30%.

Це допоможе продовжити термін служби батареї. Читати також Ніколи не застилайте ліжко вранці, якщо хочете бути здоровими Також не пропустіть 5 порад, які допоможуть запобігти википанню молока.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA