Мила Кунис Джоан Роулінг Росія місто Лос-Анджелес Нео StandWithUkraine Мила Кунис Джоан Роулінг Росія місто Лос-Анджелес

Міла Куніс: "Росіяни – не вороги"

Сейчас читают: 713
vogue.ua

Міла Куніс дала інтерв'ю Марії Шрайвер, в якому, зокрема, зазначила: "Росіяни – не вороги". В тому ж інтерв'ю акторка, що народилася в Чернівцях (її ім"я від народження – Мілена Марківна Куніс) та 8-річному віці переїхала до Лос-Анджелесу, каже, що вона вперше відчула себе українкою. "Я буквально поставила перед собою дітей (в шлюбі з актором Ештоном Кутчером вона виховую 7-річну дочку Уайєтт Ізабель та 5-річного сина Димітрія Портвуда" - ред. ) та сказала: ви – наполовину українці, наполовину – американці.

Запам'ятайте це". Куніс також зізналась, що все життя на питання, звідки вона родом, завжди відповідала: "З Росії" – мовляв, тоді люди одразу розуміли, де це.

Однак її сприйняття себе як українки трапилося з початком війни, коли Росія підступно атакувала Україну. Та сьогодні, усвідомлюючи себе українкою, акторка, за її словами, відчуває гордість.

Нагадаємо, Міла Куніс із чоловіком запустили кампанію для збору коштів на підтримку України та змогли зібрати 20 мільйонів доларів, три з яких пожертвували самі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA