люди

Топ-5 книги, що допоможуть оволодіти мистецтвом екологічних перемовин

Сейчас читают: 913
cosmo.com.ua

Говорити так, щоб тебе слухали — дійсно мистецтво. Особливо, коли ця розмова стосується глобально важливих питань. Наприклад, таких, як екологія та питання гармонійного співіснування технічного прогресу і збереження природних ресурсів.

Говорити про це іноді так складно, проте необхідно. Складні розмови: як обговорювати те, що хвилює найбільше, Дуґлас Стоун, Брюс Паттон, Шейла Хін Здається, ця книжка володіє якоюсь комунікаційною магією.

Завдяки «гарвардському методу», якому присвячена ця книжка, ви без проблем оволодіти навичкам легкого спілкування, які допоможуть покращити подружнє життя, налагодити взаємини між батьками та дітьми-підлітками, зцілити душевні образи, які розділяють нас і навіть роблять ворогами, домовитися з начальниками та парнерами і обговорити будь-які важливі питання.

Нетворкінг для інтровертів Поради для комфортної та ефективної комунікації, Карен Вікрі Якщо говорити на екологічні теми є справою непростою, то це стає ще більш складно, якщо ви інтроверт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA