страхи Нео

Топ-6 книг, які замінять похід до психолога

Сейчас читают: 299
cosmo.com.ua

@readingbringsjoy Заклопотані справами, у постійній гонитві за цілями та марними спробами погасити дедлайни, що палають, ми почуваємося виснаженими емоційно.

І так хочеться натиснути на паузу, щоб відпочити від думок, що рояться у голові. Але коли на кваліфікованого спеціаліста-психотерапевта немає ані часу, ані додаткових фінансів, непоганою альтернативою стане ця книжкова підбірка.

Тут і про японську філософію, і про магічне мистецтво ігнорування, і про те, як вчасно зупинитися і не втратити себе у цьому щоденному марафоні. «Ічіґо-Ічіє Японське мистецтво проживати незабутні моменти», Гарсія Ектор (Кірай), Міральєс Франсеск  Якщо ти раптом перестала відчувати радість життя і поховала себе у купі робочих та хатніх справ — ця книжка поверне тобі втрачені відчуття.

Автор розкриває концепцією японського світосприйняття, мистецтво ічіґо-ічіє, щоб цінувати кожну мить життя за те, що вона нам дає.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA