Molly Goddard Tom Ford Harris Reed Jonathan Simkhai Victoria county Beckham Нео Molly Goddard Tom Ford Harris Reed Jonathan Simkhai Victoria county Beckham

Чи стане видиме бра новим модним трендом?

Сейчас читают: 639
vogue.ua

Бути ризикованим – це не нове віяння в моді, але саме це зараз у тренді. Відродження стилю Y2K відкинуло мінімалістичну скромність і повернуло мереживну білизну на передній план.

Prabal Gurung, Jonathan Simkhai, Tom Ford, Tory Burch та Victoria Beckham були серед тих брендів, які "роздяглися" цього сезону, а Molly Goddard поєднали свої фірмові творіння з тюлю зі спідньою білизною в смужку.

Прозорі "голі" образи масово з’явилися на подіумах сезону осінь-зима 2022/2023. Miu Miu, Dior і Fendi були яскравими прикладами, а бюстгальтери можна було побачити крізь сукні з лелітками в Bottega Veneta.

Свої прозорі сітчасті сукні Prada зримували з чорними трусами й топами, щоб зберегти дещицю скромності. А яскраво-рожевий бюстгальтер Valentino на думку П’єрпаоло Піччолі найкраще носити без верху із сукнею А-силуету.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA