люди секс Нео

Чи достатньо у вас сексу?

Сейчас читают: 202
vogue.ua

Він приносить нам задоволення і нічого не коштує. То чому ж ми не займаємося сексом частіше? На питання куди зникає секс, та до чого тут соцмережі, відповідають психологи та сексологи, які досліджують зміни суспільства. "Варто лише подумати про тебе, і мої ноги самі розсуваються, як мольберт із полотном, що нетерпляче чекає дотику художника".

Так пише про секс 27-річна канадська поетка, індуска за походженням, Рупі Каур. Зі своїми потужними та відвертими віршами про сексуальність та жіночність Рупі успішно дебютувала в Instagram, а згодом її перша книга "Молоко і мед" стала світовим бестселером.

Але на відміну від соцмереж, у реальному житті секс поступово перетворюється на ту химерну, старомодну річ, якою ми активно займалися колись, ще до розвитку технологій.

Ніхто вже не цілується, як підлітки, і тим більше підлітки. Зарано говорити про те, як самоізоляція вплинула на наше сексуальне життя, але, згідно з нещодавнім дослідженням, опублікованим в журналі The BMJ, менше половини британців у віці від 16 до 44 років займалися сексом хоча б раз на тиждень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA