секс ти і він

7 ознак того, що ти займаєшся сексом в неправильній позиції

Сейчас читают: 297
cosmo.com.ua

Деякі пози можуть подобатися і збуджувати, коли ти дивишся на них збоку, однак зовсім не працювати, коли ти намаєшся їх повторити та досягти в них приголомшливого оргазму.

Ось 7 ознак, що ти займаєшся сексом в неправильній позиції: Ти повторюєш сцени, які бачила в фільмі, навіть якщо це незручно Можливо, це і виглядало вкрай добре у серіалі «Секс/Життя» ( Sex/Life).

Але якщо у цій позі ти почуваєш себе некомфортно і не можеш цілком віддатися процесу, то який у цьому сенс? Ти обираєш позу, в якій ти «виглядаєш якнайкраще» Якщо під час сексу ти більше за все ти піклуєшся про те, аби виглядати ідеально, то з великою імовірністю тобі не вдасться досягти розрядки (адже твої думки будуть зайняті зовсім іншими речами).

І взагалі, якщо твій партнер не вважає тебе сексуальною в абсолютно усіх позах, то це, знову ж таки, проблема. Ти не… кінчаєш Якщо ви займаєтеся сексом тільки в одній позиції, в якій ти ніколи не отримуєш оргазм, це не найкращий знак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA