сон вода сонник

Час відмивати гріхи? Віщуни розповіли, чому сниться вода

Сейчас читают: 926
hochu.ua

Здавна люди вірили, що сон про воду — це знак захисту з небес. Але виключно за умовою, якщо ця вода — чиста. Раніше ми писали, до чого сниться ліс, а тепер розкажемо, що очікувати після сновидіння про воду.

Віщуни тлумачать сон про воду у залежності від її чистоти і кількості, пише ezoteryka.com.ua. За сонником Міллера, якщо вода уві сні була чиста, прозора, то перспективи на майбутнє будуть доволі вдалими.

Якщо вам снився потоп — чекайте негативних подій, через які ви можете бути в небезпеці. Пити воду уві сні — до щастя і міцного здоров'я, особливо якщо вода була холодна.

Якщо ж вода була теплою, ймовірніше за все ви підчепите простуду. До хвороби сниться брудна вода. Читати також Застереження про біду: віщуни розтлумачили сон про пляж Якщо уві сні ви йшли по розлитій воді та відчували, що ваші ноги мокрі, — це також чергове попередження про хворобу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA