Сша місто Санкт-Петербург люди Нео Сша місто Санкт-Петербург

Брата зірки "Вороніних" підозрюють у вкрай жорстокому вбивстві: Леонід Волков потрапив за грати у США

Сейчас читают: 523
hochu.ua

Молодший брат зірки російського серіалу "Вороніни" Катерини Волкової Леонід підозрюється в жорстокому вбивстві двох людей. Днями поліція США знайшла тіла загиблих, одне з яких було з численними ножовими пораненнями, а інше — розчленоване на фрагменти.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!За даними росЗМІ, у США знайшли тіла двох емігрантів із росії, яких було жорстоко вбито. Загиблі — 28-річний фотограф Павло Векшин із Санкт-Петербурга і 37-річний фахівець із кібербезпеки Кирило Щукін.

Повідомляється, що тіла виявили на складі в Бостоні — Векшин сильно постраждав від ножових поранень, а Щукіна злочинець і зовсім розчленував, викинувши останки в сміттєвий контейнер.Двоє загиблих були представниками ЛГБТ-спільноти та проживали спільно.

За даними поліції Бостона брат Катерини Волкової був близьким другом чоловіків, а Кирило Щукін і зовсім був його гарантом оренди житла в США.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA