Україна кулинария рецепти жінки натхнення дозвілля Україна

Борщ на буряковому квасі з вушками та котлета лорда Нельсона

Сейчас читают: 126
womo.ua

Цьогорічний український фільм «Смак життя» став справжньою подією для кіноманів і любителів кулінарії. Адже  команда стрічки занурила глядачів не лише в захоплюючу історію та красиве місто лева, але й у світ смаків, ароматів та кулінарних секретів, які передавались з покоління в покоління.

Основою для багатьох страв, представлених у фільмі, стала книга кулінарних рецептів Ольги Франко — відомої української кулінарки та письменниці, яка зробила значущий внесок у розвиток української гастрономічної культури.

І дійсно, стрічка надихає глядачів не лише переглянути улюблені рецепти, але й зануритися у світ гастрономічних досліджень, де кожна страва має свою історію і душу.

Героїня Ольги Франко, чиї рецепти оживають на екрані, демонструє, що українська кухня — це не лише традиції, але й нескінченне поле для експериментів та натхнення, а головне любові. Про Ольгу Франко Ольга Франко (1888–1954) — відома українська кулінарка, авторка кількох кулінарних книг, які відіграли важливу роль у розвитку української кулінарної культури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA