Мода

Бокові розрізи по всій довжині та безліч зав'язок: Олівія Калпо показує, як виглядає найсексуальніша сукня 2022

Сейчас читают: 384
cosmo.com.ua

Ми неодноразово розповідали тобі про те, що цього року тренд на сексуальні розрізи, вирізи та максимум оголеного тіла й надалі залишатиметься з нами і навіть набиратиме обертів.

Якнайкращим прикладом його втілення став новий образ моделі Олівії Калпо. «Міс Всесвіт-2012», котра зараз відпочиває в Мексиці, опублікувала у своєму інстаграм серію фото, на яких позує в неймовірно звабливій та по-справжньому провокаційній сукні від бренду Aya Muse — з боковими розрізами по всій довжині, які «рятували» лише тоненькі зав`язки.

Очевидно, що така модель не передбачає наявність білизни, тому цей варіант однозначно для найсміливіших. А для тих, хто хоче випробувати цей тренд на собі менш пікантним способом, радимо почати з декількох вирізів в районі талії (сукні з таким акцентом ми бачили минулого року практично на всіх фешн-інфлюенсерках з інстаграм) чи високого розрізу. 

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA