Мода тренди 2022

Браслет на плече та коштовні чокери: які прикраси ми будемо носити у 2022-му році

Сейчас читают: 598
cosmo.com.ua

Прикраси — невід’ємна частина будь-якого образу. Вони можуть розставити потрібні акценти, додати необхідну «родзинку», завершити твій образ або навіть цілком змінити його.

Тому перед нами постає вкрай важливе запитання — які прикраси ми будемо носить у 2022 році? Не вдаючись до подробиць, можемо впевнено сказати одне: більше, помітніше, яскравіше, а ще краще — з легким присмаком ретро.

Ну а тепер давай детальніше розглянемо, які ж прикраси будуть в тренді цього року.  Браслет на плече Цього року прикраси знаходять собі нові несподівані місця.

Наприклад, браслет непомітно перемістився із зап’ястя на плече. Що ж, браслет на плече (або bicep bracelet, як його ще називають) тільки доповнив довгий список трендів, які повернулися до нас із нульових за останні роки.  Прикраси для нігтів Продовжуючи тему нетипових місць для прикрас, не можемо не звернути увагу на такий новий мікротренд, як прикраси для нігтів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA