Пташка езотерика

Птах звив гніздо біля вас? Езотерики розповіли, що це означає

Сейчас читают: 510
hochu.ua

Ви визирнули з вікна чи балкону, і побачили поруч гніздо? Здавна люди знали, що це є знаменням від Всесвіту. Раніше ми писали, що віщує людині зустріч своєї половинки, а тепер розкажемо, що чекати, коли біля вас з'явилося гніздечко.Езотерики розшифровують такий небесний знак у залежності від того, який птах звив гніздо біля вас, пише rbc.ua.

Читати також Домовик у домі: 3 ознаки, які видають його присутність Гніздо ластівки — знак весілля та народження дитини. Також воно знаменує, що ваша оселя захищена від нечистих сил.Гніздо голуба — до благополуччя і благословення з небес.

На носі — романтичні побачення та гарно проведений час.Гнізда ворон чи галок віщують негаразди. Езотерики попереджають про ймовірні злидні, смерть чи хвороби.

Читати також ТОП-5 правил фен-шуй для дому Якщо гнізда звили синички, чекайте достатку і фінансових сюрпризів. Вам буде вистачати на усі забаганки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA