телефон гаджети

Без паніки. Що робити, якщо телефон погано ловить мережу?

Сейчас читают: 890
hochu.ua

Якщо ваш смартфон перестав ловити мережу, не варто одразу панікувати, оскільки проблема, швидше за все, не пов'язана безпосередньо з гаджетом.

Розглянемо можливі причини та дії, які можна зробити, щоб розв'язати цю проблему. Читати також Чому телефон не варто тримати на тумбочці біля ліжка: чотири головні проблеми, які через це виникають Часто причина поганого приймання сигналу полягає в тому, що базова станція знаходиться надто далеко від вашого розташування.

Це можна визначити за кількістю поділок сигналу у рядку стану телефону. Спробуйте переміститися ближче до вікна або кудись вище, де сигнал може бути сильнішим.Перезавантаження смартфона може допомогти відновити зв'язок із мережею.

Також спробуйте увімкнути режим польоту на деякий час, а потім вимкнути його. Це може допомогти скинути налаштування мережі та відновити з'єднання.У налаштуваннях з'єднання телефону можна змінити тип мережі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA