лайфхак зберігання

Оптимізація простору: 5 оригінальних ідей для зберігання речей без шафи

Сейчас читают: 851
hochu.ua

Не поспішайте утилізувати чи віддавати комусь свої речі, якщо наразі вам немає де їх зберігати. Скористайтесь одним із цих лайфхаків, щоб оптимізувати простір своєї квартири.

часто залишається поза увагою. А дарма, тому що саме там ви можете тримати свої речі впорядкованими та легкодоступними. Придбайте контейнери для зберігання чи коробки, які легко розмістити під рамою ліжка, та складіть у них одяг, взуття чи постільну білизну.

Читати також Легке рішення популярної проблеми: 3 найкращі бюджетні ароматизатори для шафи Встановіть на стінах . Завдяки використанню вертикального простору, ви зберігатимете речі, не жертвуючи при цьому площею.Віддавайте перевагу , як от пуфики з прихованими відділеннями чи журнальні столики з вбудованим сховищем.

Таким чином ви можете додати функціональності вашому простору та вирішити питання зі зберіганням різних речей.Не забувайте про .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA