косметика бренд Тренд доглядова косметика

Beauty придбання місяця: Grown Alchemist Good Morning Skincare Kit

Сейчас читают: 644
womo.ua

Весна — це сезон оновлення звичок по догляду за шкірою обличчя, тож чому б не застосувати хороші косметичні засоби саме зараз?

З переходом на літній час потрібно пам’ятати, що вашій шкірі потрібен щоденний якісний догляд. З власного досвіду знаємо, що такий знайти досить важко, тому підготували для вас статтю про WoMo-знахідку березня.

Нещодавно нам трапилися на очі чудові засоби для догляду за шкірою. Саме сьогодні хочемо вас познайомити з брендом косметики з Австралії Grown Alchemist та його бестселерами місяця — набором для догляду за шкірою Grown Alchemist Good Morning Skincare Kit. Beauty-тренд березня 2024: Grown Alchemist Good Morning Skincare Kit Зазначимо, що до набору Grown Alchemist Good Morning Skincare Kit входять такі продукти: м’який гель-очисник Лист Герані, Бергамот, Пуп’янки Троянди 2 шт x 50 мл; зволожуючий очисник кремової текстури Листя Оливок і Подорожника 100 мл; зволожуючий денний крем Квіти Камелії й Герані 65 мл; захисна основа під макіяж, екстракт трутовика 50 мл; сироватка миттєвої дії для розгладження шкіри: тригіалуронановий комплекс 25 мл. Читайте також: Beauty-тренди лютого 2024 року: найпопулярніші косметичні засоби А тепер хочемо детальніше розповісти про продукти в наборі Grown Alchemist Good Morning Skincare Kit. М’ЯКИЙ ГЕЛЬ-ОЧИСНИК ЛИСТ ГЕРАНІ, БЕРГАМОТ, ПУП’ЯНКИ ТРОЯНДИ Добірна суміш рослинних екстрактів делікатно видаляє бруд з чутливої шкіри обличчя, не завдаючи їй шкоди.

Дає шкірі вільно дихати, ретельно очищуючи, заспокоюючи й пом’якшуючи її. ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ОЧИСНИК КРЕМОВОЇ ТЕКСТУРИ ЛИСТЯ ОЛИВОК І ПОДОРОЖНИКА М’який засіб для видалення макіяжу, очищення й кондиціонування чутливої шкіри обличчя, що не зневоднює і не подразнює її.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA