saint Laurent Christian Dior David Koma Lorenzo Serafini Dion Lee знаменитости Нео saint Laurent Christian Dior David Koma Lorenzo Serafini Dion Lee

Байкерський стиль у колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 447
vogue.ua

Естетика Bikercore, що складається зі шкіри, грубої фурнітури, пряжок, заклепок, декоративних змійок та перегонних аксесуарів, цього сезону осінь-зима 2022/2023 займає головну позицію в колекціях брендів.

Попри те, що байкерський стиль – не нове явище, цього сезону дизайнери показали зовсім новий підхід до цього тренду. Так, крім шкіряних курток, грубих черевиків і сумок із заклепками, бренди представили ліфи, що нагадують захисне спорядження для мотокросу, а також перегонні рукавички.

У нових колекціях байкерський стиль часто демонструвався за допомогою гри ніжних і грубих фактур: мереживні чорні сукні Christian Dior у парі з ліфами, що відсилають до бронежилетів, ніжні сукні Philosophy di Lorenzo Serafini та практичні рукавички, шкіряна куртка Saint Laurent у дуеті з напівпрозорою сукнею, широкі штани-палацо та шкіряний корсет Dion Lee або шкіряна куртка, що переходить у бальну спідницю в колекції Junya Watanabe.

Знаковий байкерський стиль з’явився на подіумі David Koma, в якому традиційно були нотки гламуру. Так, у колекції марки моделі демонстрували короткі шкіряні сукні з перегонними рукавичками або байкерські куртки, декоровані стразами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA