Ан Де-Армас знаменитости Нео Ан Де-Армас

Найкращі образи гостей на церемонії відкриття Венеціанського кінофестивалю-2022

Сейчас читают: 549
vogue.ua

Щорічний Венеціанський кінофестиваль є одним із найгламурніших у світі, конкуруючи з червоною доріжкою в Каннах. Знаменитості з А-списку з'являються на церемонії не тільки щоб презентувати свої нові фільми, а й для того, щоб показати стильні образи з нових колекцій на червоній доріжці, які було ретельно підібрані найкращими стилістами.

Ця подія є рівноцінною як для любителів моди, так і для кіноманів. На Венеціанському кінофестивалі, який стартував вчора, 31 серпня, протягом наступних двох тижнів буде представлено безліч гучних фільмів, а це означає, що всі найкращі зірки Голлівуду зберуться на червоній доріжці.

Ми чекаємо на Ану де Армас з фильму "Блондинка", Тімоті Шаламе, який знявся у "Цілком і сповна", Кейт Бланшетт у картині "Тар" і Джоді Тернер-Сміт у "Білому шумі".

Доречі остання вже з'явилася на черовній доріжці, демонструючи декілька образів: блискучу сукню зі старазами та оперними рукавичками Gucci та блакитну міні-сукню Raisa Vanessa з бахромою до подолу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA