Emilia Wickstead Salvatore Ferragamo Нео Emilia Wickstead Salvatore Ferragamo

Червоний колір у колекціях осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 119
vogue.ua

У переліку найголовніших трендів сезону осінь-зима 2022/2023 червоний посідає ключову позицію. У новому сезоні ніяк не обійтися без цього палкого, чуттєвого та провокаційного кольору.

Від делікатних топів з рюшами та латексних легінсів до строгих брючних костюмів та трикотажних комплектів – у нових колекціях червоний колір виглядає владно та безкомпромісно.

Сміливий та зухвалий образ представили Versace. Шифонову мінісукню бренд супроводив корсетом того ж кольору, латексними легінсами, що щільно обтягують ноги, та гітом прийдешнього сезону – переосмисленими туфлями Мері Джейн на високій платформі.

Не варто забувати і про яскраві аксесуари, як-от червоний клатч. Практичнішим варіантом у свою чергу стане червоний брючний костюм, як у колекції Emilia Wickstead, розслаблений силует якого вигідно констрастує з базовим чорним гольфом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA