Christian Dior Alexander Macqueen Нео Chanel Christian Dior Alexander Macqueen

Гід наймоднішими жакетами осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 649
vogue.ua

Жакет - позасезонний і базовий елемент гардеробу, який має бути в гардеробі кожної модниці. Блейзери однаково стильно виглядають у парі з джинсами та футболками, широкими брюками та водолазками, елегантними спідницями та блузами, романтичними сукнями та затишним трикотажем.

Цієї осені дизайнери продовжують освідчуватися в коханні блейзерам, експериментуючи з новими відтінками та матеріалами, пропонуючи нові варіації культових силуетів - від силуетних варіантів до моделей із фігурними вирізами.

Vogue. ua зібрав гід за наймоднішими жакетами сезону осінь-зима 2022/2023. Стиль power-dressing цього сезону набуває більш жіночного прочитання.

Дизайнери пропонують вибирати блейзери приталеного крою, що акцентують увагу на талії. Так, Sportmax показали строгий двобортний жакет у парі з прямою спідницею довжини міді, Prada продемонстрували жіночний чорний жакет, який стане базовим елементом у вашому осінньому гардеробі, а Christian Dior представили свій легендарний жакет The Bar, прикрашений картатим принтом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA