Кино Disney кино 2021

Антипопелюшка. Рецензія на фільм «Круелла»

Сейчас читают: 756
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo Їй не потрібно губити черевичок, щоб стати принцесою. Їй, власне, не потрібен і принц.

Їй достатньо лаврів Баронеси. Вона — люта розбишака, негідниця і не любить далматинців. Але чому вона така? З 27 травня в кінотеатрах України демонструється новий фільм Круелла / Cruella, де на одному знімальному майданчику зустрілися дві володарки «Оскарів» Емма Стоун (Круелла) та Емма Томпсон (Баронеса).

І жодна з актрис не поступається іншій у видатній акторській грі, а їхні героїні — в бажанні знищити одна одну. Студія Disney відзняла приквел (передісторію) про відому лиходійку з фільму 101 далматинець і запросила у режисерське крісло Крейга Гіллеспі, якого ми знаємо за фільмами Містер Вудкок, Ніч страху, Я, Тоня.

Саме остання картина має вже той почерк режисера, який ми спостерігаємо у «Круеллі» — деспотична героїня, що йде по головах, знищуючи конкурентів і все, що заважає на її шляху. «Я, Круелла!» — промовисто звучить у кожному кадрі, де

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA