Вдова померла, хай живе Вдова! Рецензія на фільм «Чорна вдова»

Сейчас читают: 942
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo Спочатку світова прем’єра «Чорної вдови» мала відбутися 1 травня 2020 року. Але, як і всі кіношні жертви коронавірусу COVID-19, сольник Наташі Романової змушений був змінити дату старту.

Переносити прем’єру фільму довелося тричі, і нарешті з 7 липня довгожданний фільм на екранах кінотеатрів України. «Я думаю, що на фільми з героями-жінками ходять менше», — заявив мені букер одного з вітчизняних кінотеатрів у розмові про «Чорну вдову».

Сказати по правді, стало образливо і за Наташу Романову, і за Елен Ріплі («Чужий»), і за Лілу («П’ятий елемент»), і за Лару Крофт, і за Диво-Жінку, і за Наречену з «Убити Білла», і за Капітана Марвел, та що там говорити — навіть за Скарлетт О’Харру.

І ще за всіх кінодів «Золотого віку Голлівуду», якщо вже на те пішло. Чи виявиться «ходять менше» правдою — покаже бокс-офіс, який у ці пандемічні часи, хоч і демонструє вибрики, але все-таки існує.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA