досьє досьє зірок

Анастасія Оруджова

Сейчас читают: 758
hochu.ua

Анастасія Оруджова знайома всім шанувальникам шоу "Жіночий квартал". Яскрава брюнетка характеризує своє акторське амплуа як "своя жінка", мріє розвиватися як сценарист і вважає за своє головне досягнення вміння отримувати прибуток від улюбленої справи.

У досьє HOCHU.ua – біографія, особисте життя та цікаві факти про Настю Оруджову.Анастасія ОруджоваАнастасія ОруджоваНастя Оруджова народилася у Києві 1992 року.

За східним гороскопом вона Близнюки, а за китайським – Мавпа. Її батьків звуть Юрій Сабілович та Тетяна Володимирівна. З татом і мамою дівчина зберегла дуже теплі стосунки та навіть продовжує жити разом із ними.

Крім того, у зірки "Жіночого кварталу" є сестра Людмила та племінник, з яким Настя проводить багато часу.Оруджова Настя закінчила школу №49 у Києві, а вищу освіту здобула в Інституті міжнародних відносин Національного авіаційного університету.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA