saint Laurent Сша рекламная кампания музыканты Yves Saint Laurent saint Laurent Сша

Американський репер Lil Nas X став амбасадором YSL Beauty

Сейчас читают: 707
vogue.ua

Американський репер Lil Nas X став новим амбасадором бренду YSL Beauty. Популярний репер і автор пісень Lil Nas X любить знаходитися в центрі уваги – завдяки своїй одіозній творчості та яскравій особистості.

Відтепер музикант розширюватиме горизонти свого впливу й представлятиме косметику та аромати YSL Beauty. Lil Nas X представлятиме компанію в США, аби допомогти клієнтам YSL Beauty бачити та сприймати їх красу, не зважаючи на суспільні стандарти.

У своїй ролі амбасадора він підтримуватиме вихід нових продуктів бренду, включаючи чоловічу косметику та аромати. «Lil Nas X втілює бачення YSL Beauty щодо майбутнього індустрії краси: неперевершений, унікальний, невибагливий, сміливий, — сказала Летіція Рауст, генеральний менеджер YSL Beauty у США. — Синергія між брендом і непохитною пристрастю Lil Nas X до самовираження стала джерелом натхнення для цього партнерства.

Ми сподіваємося, що таким чином допоможемо новому поколінню демонструвати свою красу та індивідуальність». «Я радий співпрацювати з YSL Beauty — це культовий бренд, і я щаслива бути частиною чогось такого унікального та новаторського у світі краси, — сказала Lil Nas X.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA