люди Нео

Американський актор Лев Шрайбер готує борщ у Перемишлі для українських біженців

Сейчас читают: 835
cosmo.com.ua

Американський актор та режисер Лієв Шрайбер, відомий за фільмами «Солт» та «Люди Ікс: Початок. Росомаха», прибув на польсько-український кордон, де разом із благодійною організацією World Central Kitchen готує гарячі обіди для українців.

Своїми враженнями від перших днів роботи у Перемишлі актор поділився в Instagram. Судячи з фото та відео, Шрайбер оволодів мистецтвом приготування українського борщу.  «Борщ для 1500 людей!

День перший у Перемишлі», — підписав актор серію фото та відео з готовою стравою і командою World Central Kitchen. Шрайбер показав не лише процес приготування борщу, а й мозолі, які отримав під час готування. «Другий день приготування їжі на польсько-українському кордоні з World Central Kitchen.

Я дуже пишаюся своїм пухирем. Усі кухарі кажуть, що це справжній почесний знак», — написав він. Цікавий факт: дідусь актора по материнській лінії народився в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA