Louis Vuitton saint Laurent Нео Chanel Louis Vuitton saint Laurent

Американська компанія Hearst відкликає ліцензію у російських версій Cosmopolitan, Harper`s Bazaar, Esquire та інших

Сейчас читают: 713
cosmo.com.ua

Російська фешн-індустрія вже зазнала грандіозного краху разом із закриттям магазинів всесвітньо відомих модних брендів, серед яких Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga, Yves Saint Laurent і багатьох інших.

Така сама доля спіткала і російський глянець. Так, американський медіаконгломерат Hearst, що раніше виділив 300 тисяч доларів на підтримку українців, припиняє співробітництво зі своїми партнерами Shkulev Media і Fashion Press — до їхніх портфелів належали російські версії видань Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Esquire, Elle, Men’s Health та Good Housekeeping.

Про це повідомила президентка Hearst Magazines Дебі Чірічелла. Відкликання ліцензії означає фактичне закриття, тож майже весь модний глянець припинить своє існування на території росії.

Головний редактор Esquire вже повідомив про те, що російська версія видання припиняє роботу. Представники інших брендів у росії на момент написання матеріалу прокоментувати новину не встигли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA