Україна Росія Нео війна росії з україною напад росії на україну Україна Росія

Україна створить централізовані табори для полонених російських окупантів — Арестович

Сейчас читают: 356
womo.ua

Україна створить табори для утримання полонених військовослужбовців Російської Федерації, кількість яких зростає щодня. Про це заявив радник керівника офісу президента Олексій Арестович.

Він розповів, у яких умовах утримуються російські військовополонені. «Вони знаходяться, частина в утриманні передових підрозділів, які важко вивести через продовження боїв, інша частина знаходиться у утриманні центральних органів влади, ще частина знаходиться в різних місцях в областях.

Ми вже організуємо централізоване утримання полонених згідно із законами Женевської конвенції, яких, До речі, досить багато, і ці умови не прості для організації, але вже про табори, бо для такої кількості військовополонених необхідно створювати табори, — сказав Олексій Арестович.

Він додав, що вже не вдається утримувати російських військових та посібників РФ як затриманих чи заарештованих, тому виникла така необхідність у створенні таборів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA