люди характер Нео

Алергія в бомбосховищі: що робити? Відповідає експерт

Сейчас читают: 575
vogue.ua

Останнім часом число алергій у українців стрімко зросло. Все тому, що ми ховаємося в льохах та бомбосховищах, де стіни часто уражені грибком, пліснявою.

Саме вона провокує алергію. В цьому матеріал лікар-дерматолог Ярослав Лата максимально просто і зрозуміло розповідає, що таке алергія, пояснює, як вона виникає, описує сценарії її розвитку, список провокуючих факторів, а головне, – да інструкції, як допомогти собі.

У дерматології прийнято вважати: від дерматологічних діагнозів ще ніхто не помирав. Це в цілому справедливо для мирного життя, коли ми й думки не мали, що медична допомога може бути недоступною, а візит до лікаря перетвориться на розкіш.

Сьогодні ми живемо у нових реаліях. Порушення здоров’я, які раніше можна було легко виправити, можуть становити загрозу життю, особливо у групі пацієнтів із схильністю до алергічних реакцій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA