жінки кіно знаменитості

90-річна Джоан Коллінз вразила своїм виглядом на церемонії Emmy Awards 2023

Сейчас читают: 592
womo.ua

Знаменита британська акторка стала запрошеною гостею церемонії нагородження 75-ї телевізійної премії Emmy. Зірка «Династії» буквально приголомшила глядачів своїм чудовим виглядом у Лос-Анджелесі.

90-річна Джоан Коллінз спочатку позувала на червоній доріжці церемонії, а пізніше піднялася на сцену разом із акторкою та співачкою Тараджі Хенсон.

Вони вручали нагороду за «Найкращий мінісеріал або антологію». Тараджа Хенсон і Джоан Коллінз. Фото: REUTERS/Mario Anzuoni Читайте також: Стали відомі переможці кінопремії Critics Choice Awards 2024 Для вражачої появи на церемонії акторка обрала витончену ніжно-блакитну сукню, розшиту блискітками від британської дизайнерки Дженні Пекхем.

Її образ доповнили атласні блакитні рукавички, атласні туфлі на підборах і сережки з камінням Swarovski. Джоан Коллінз. Фото: REUTERS/Mike Blake До речі, сама Коллінз свого часу стала лауреаткою Еммі за Найкращу жіночу роль у драматичному серіалі «Династія».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA