декор медуза Аквариум домашні улюбленці інтер'єр домашній улюбленець

Акваріум з медузами вдома: оригінальне дизайнерське рішення, розкіш чи дивовижний релакс?

Сейчас читают: 648
hochu.ua

Буквально кілька років тому ідея тримати медуз у домашніх умовах вважалася нереальною. Однак не так давно на науково-дослідницьких суднах, які вивчали морську фауну, німецькими вченими були придумані акваріуми карусельного типу.

З їх допомогою фантазії стали реальністю. HOCHU.ua розповідає, що таке "мезудятник" і що треба знати тим, хто вирішив завести вдома акваріум із медузами.Особливістю "медузятника" є кільцеподібний замкнутий потік води.

Ємність має здебільшого круглу форму, нагадуючи барабан пральної машинки. Зверху розміщений отвір для очистки та підміни води, а також для годівлі медуз.

Маленький медузятникЗавдяки своїй формі, підсвітці і танцю медуз-красунь усередині, акваріум виглядає просто дивовижно. Більш того, він підійде до будь-якого інтер'єру та задовільнить смаки навіть найвибаглівішого поціновувача прекрасного.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA