місто Софія собака розлучення домашні улюбленці місто Софія

Актори Вергара та Манганьєлло розлучаються: що не може поділити зіркова пара

Сейчас читают: 999
hochu.ua

Шлюборозлучний процес акторів Софії Вергари та Джо Манганьєлло мав би йти простіше, тому що у пари немає спільних дітей. Проте складнощі з'явились на етапі поділу їхнього 10-річного пса Бабблза, що є поміссю чихуахуа та померанського шпіца.

Про це пише UsWeekly. Виявилось, акторка купувала собаку собі, та той все ж віддав перевагу її чоловікові. Бабблз просто обожнює Джо, що через що питання опіки над ним залишається відкритим.

Зіркове подружжя навіть винесло суперечку у соцмережі.У них усе ще є кілька питань, які потрібно вирішити, наприклад, опікунство над їхньою собакою Бабблз.

Але Софія сподівається, що вони зможуть рухатися вперед спокійно і справедливо, - повідомив інсайдер. Читати також "Пробне розставання" принца Гаррі та Меган Маркл: пара більше не живе разом Проблема ще й у тому, що раніше судді у Каліфорнії під час розлучення віддавали домашніх улюбленців тій стороні, яка була ініціатором їх придбання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA