тело спорт пресс приложения

5 додатків, які допоможуть швидко накачати прес

Сейчас читают: 257
cosmo.com.ua

Із приходом холодної пори не варто забувати про фігуру. Звісно, зрідка ти можеш потішити себе гарячим какао чи ароматним круасаном, але від фігури мрії відмовлятися не варто.

Мати красивий прес восени можливо. І в цьому тобі допоможуть різноманітні додатки для смартфону. Хутчіш завантажуй і тренуйся! HitFit Додаток пропонує тренувальний план для прокачки м’язів пресу, а також рук і сідниць.

HitFit розробив покрокові інструкції для кожної вправи і голосові підказки тренера. До того ж ти знайдеш прості рецепти сніданку, обіду та вечері і здорові варіанти перекусу на щодень. WorkoutTrainer Додаток створений для тих, хто має ціль накачати певну зону м’язів.

Усі комплекси вправ супроводжуються голосовими підказками. Час виконання вправ можна налаштувати вручну, наступного разу додаючи 15 секунд. AbsWorkout: 200 situpspro Усього за 10 тижнів додаток збільшить кількість скручувань для ідеального пресу від 0 до 200 разів!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA