Нью-Йорк серіали Нью-Йорк

5 серіалів для тих, хто обожнює «Секс і місто» та «Емілі в Парижі»

Сейчас читают: 420
cosmo.com.ua

Серіали «Секс і місто» та «Емілі в Парижі», незважаючи на безліч скандалів, сподобалися багатьом. Адже у них є все, що ми так прагнемо побачити, — дружба, кохання, надзвичайно стильні образи і атмосфера бурхливого мегаполісу.

А головне — легкість, невимушеність і тонкий гумор, яких ми так потребуємо наприкінці кожного робочого дня. Якщо тобі не вистачає цього, ми зібрали 5 цікавих серіалів, які точно сподобаються усім фанаткам пригод Керрі Бредшоу та Емілі Купер. Жирним шрифтом (The Bold Type) Якщо ми перенесемо Емілі з відділу маркетингу в журналістику, а з Парижу — в Нью-Йорк, де живе Керрі з подругами, то отримаємо цей серіал.

В центрі сюжету — три подруги, які працюють у престижному журналі мод «Скарлет». Разом з подругами ми поринаємо до світу моди, гламуру і дорогого вбрання, а також, звичайно, спостерігаємо за їхніми пошуками кохання і усвідомленням своєї сексуальності.

А ще — за міцною жіночою дружбою, яка здолає усі перешкоди. Велика маленька брехня (Big Little Lies) Тут є все, що нам так подобалося в цих серіалах, — міцна дружба п’ятьох жінок, стосунки, стильні образи і приголомшливо гарне місто коло моря.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA