Чилі лайфхак рецепти як приготувати приготування Чилі

5 секретів швидкого приготування старої домашньої курки

Сейчас читают: 565
hochu.ua

Більше не потрібно чекати від 2 до 5 годин, щоб смачно приготувати м'ясо старої домашньої курки. Експерти з кулінарії винайшли спосіб, який допоможе скоротити час біля кухонної плити, при цьому ніяк не зашкодивши смаку страви.

Любителі кулінарії знають, що зазвичай стара домашня курка, а саме – птаха від 2-х і більше років, – повинна варитися щонайменше 2 години.

В іншому випадку м'ясо буде твердим і не дуже смачним. Проте час спростувати давно відомі факти, адже є 5 секретів, які повністю змінять уявлення про часові та смакові «рамки».Потрібно якісно видалити пір’я та його залишки з тушки, після чого акуратно обсмалити ворсинки.

Не забуваємо підібрати правильну каструлю: якщо курка не влазить, тоді краще порізати її на частини. Читати також Чилі кон карне: як приготувати традиційну мексиканську страву з м'ясом та перцем Заливаємо курку холодною водою, аби вона покрила м’ясо не більше і не менше, ніж на 5 см.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA