люди секс Нео

5 поширених запитань про сексуальні негаразди (з якими насправді все гаразд)

Сейчас читают: 359
vogue.ua

Навіть у нинішні цілком відкриті й сексуально позитивні часи інтимні питання не завжди легко обговорювати. Можливо, саме тому Емма-Луїза Бойнтон, письменниця й ведуча заходів Sex Talks, де вона досліджує та розкриває теми сексу й тілесності за допомогою групи експертів, констатує, що ці зустрічі в межах Sex Talks набувають дедалі більшої популярності.

Все почалося з того, що Бойнтон стала ходити на сексотерапію – за порадою двох новоспечених друзів на званій вечірці, коли під час душевної розмови з’ясувалося, що вона не може досягти оргазму в сексі з партнером. «Я не була сексуальною, і мені було байдуже, — каже вона мені. – Я вважала себе сексуально зламаною, але той новий досвід змінив мене.

На відміну від більшості типів терапії, де немає реальних відчутних результатів, окрім трохи кращого самопочуття, сексуальна терапія дає дуже помітні плоди.

Пройшовши терапію, я могла досягти оргазму від партнерського сексу, і це було неперевершено». Оскільки Емма-Луїза страждала від розладу харчової поведінки з юності, її шлях до сексуальної терапії був зосереджений на тому, щоб розкрити стосунки зі своїм тілом після постійної війни з ним упродовж багатьох років. «Я не дивилася на своє тіло як на джерело насолоди – я не усвідомлювала, як щупальці цієї – на жаль, дуже поширеної – хвороби заглибилися і в таку частину мого життя, як секс, – каже вона. – Я хотіла створити щось, що залучить більшу кількість людей до розмов, які я мала в кімнаті секс-терапії, тому й запустила Sex Talks».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA