Нео

5 нових детективних серіалів, які ми пропустили

Сейчас читают: 947
vogue.ua

Детективи - жанр, який завжди захоплює з головою: завдяки непередбачуваному сюжету, рівню напруги та яскравий акторській гри.

В нашій добірці - декілька нових детективних серіалів, які вас неодмінно захоплять. Неймовірні пригоди Кларка Улофссона, скандальні злочини якого породили термін "Стокгольмський синдром".

Цей шведський серіал за мотивами життя й кар’єри сумнозвісного шведського гангстера Кларка Олоффсона та його автобіографії. Автори серіалу кажуть, що це буде дуже цікаво: "Це ультражорстока, дотепна, емоційна, реальна й сюрреалістична біографія, щоб помітити назву Стокгольмський синдром, але йдеться не лише про пограбування Норрмальмсторга. . . ".

В головній ролі – харизматичний актор Білл Скарсгаард. Довгоочікувана екранізація бестселера Лорен Б'юкес 2013 року. Це моторошна історія співробітниці газети (Елізабет Мос), яка зазнає жорстокого нападу маніяка, але виживає.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA