стресс уход за волосами выпадение волос

5 неочевидних причин випадіння волосся

Сейчас читают: 514
liza.ua

Трихологи виділяють три головні чинники, чому жінки втрачають волосся: міжсезоння, вагітність і післяпологовий період, а також анемія.

Але існують і неочевидні причини, які викликають випадання волосся. Якщо помітила, що шевелюра почала рідшати, знайди причину!Виявляється, що ми самі інколи не дотримуємось правил краси  та здоров’я для волосся, від чого воно починає слабшати та випадати.

Щоб більше так не чинити, прочитай нашу статтю!Кінські хвости, тугі пучки, дреди — всі ці зачіски, особливо при тривалому носінні, занадто натягують коріння волосся і послаблюють волосяні фолікули, що в результаті призводить до випадання.

І якщо до 30 років ця проблема не дуже відчутна, то після 30 в результаті носіння таких зачісок волосся буде втрачати свою силу і випадати.Щоб уникнути випадання волосся, послаблюй укладку — якщо пучок, то нехай він буде нижчим і недбалим, якщо гумка, то не дуже туга і щадна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA