Эми Адамс знаменитости Кино Нео Эми Адамс

5 найкращих ролей Емі Адамс

Сейчас читают: 339
vogue.ua

Незвична траєкторія руху до успіху Емі Адамс є доказом того, що ніколи не знаєш, яка робота тобі його забезпечить. Дебютну роль у кіно Емі отримала в кінострічці «Убивчі красуні» 1999 року.

Три роки по тому вона знялася у фільмі Спілберґа «Спіймай мене, якщо зможеш» з надією, що картина стане її проривом. Але він трапився лише через кілька років завдяки інді-фільму «Червневий жук», який зробив її знаменитою і приніс першу (з шести) номінацію на «Оскар».

20 серпня акторці виповнюється 48 років, на честь чого vogue. ua згадує її найкращі ролі. У інді-картині Філа Моррісона Емі Адамс виконує роль вагітної тінейджерки Ешлі, яка до закінчення середньої школи виходить заміж за парубка Джонні.

Попри проблеми в їхніх стосунках, вона гадає, що народження дитини владнає її сімейні справи. Гра Адамс – одне з головних надбань цієї стрічки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA