місто Копенгаген характер Нео місто Копенгаген

5 найкращих колекцій на Тижні моди у Будапешті

Сейчас читают: 190
vogue.ua

Сезон показів весна-літо 2023 став ювілейним для Тижня моди в Будапешті (Budapest Central European Fashion Week), який удесяте зібрав на берегах Дунаю безліч іноземних гостей, щоб познайомити з найкращими локальними дизайнерами.

Проте цього разу своє почесне місце у розкладі посіли й українські бренди – у рамках співпраці з UFW на будапештському подіумі показали свої нові колекції кілька наших марок/ Розповідаємо про найцікавіші шоу на BCEFW весна-літо 2023.

AERON – висхідна зірка будапештської модної сцени, яку вже помітили та полюбили по всьому світу. Вже кілька сезонів поспіль цей бренд регулярно показує колекції у Копенгагені, а потім у Будапешті.

Спочатку увагу марка привернула своїми виробами зі шкіри та помітною фурнітурою у вигляді літери А, що регулярно з'являється на речах та аксесуарах дівчат зі стрітстайл-звітів з Парижа, Мілана, Копенгагена.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA