секс Нео

5 найефективніших секс-поз для отримання мультиоргазмів

Сейчас читают: 741
cosmo.com.ua

Мультиоргазми — заповітна мрія багатьох жінок. На щастя, в цьому питанні нам пощастило більше, ніж чоловікам —для нас цілком можливо досягти кількох оргазмів впродовж одного статевого акту.

Декотрим жінкам після однієї розрядки потрібно взяти перерву, ну а деякі можуть досягти другого (третього, четвертого…) оргазму відносно швидко після попереднього (так, це насправді можливо).

Якщо ти хочеш перевірити це на собі, то ми підготували 5 найефективніших секс-поз для отримання мультиоргазмів. Doggy style Як виглядає ця поза, ти і так, напевно, знаєш.

Ми рекомендуємо тобі підкласти під стегна спеціальну подушку для більшого комфорту і зміни кута проникнення. Завдяки такому положенню ти можеш не тільки насолоджуватися сексом з партнером, але й стимулювати клітор пальцями або іграшкою, що може привести тебе до кількох оргазмів підряд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA