секс стосунки ти і він

ТОП-5 запальних секс-подарунків на 14 лютого та 8 березня

Сейчас читают: 906
cosmo.com.ua

Сезон подарунків у самому розпалі! І якщо ти саме думаєш про те, чим потішити подругу чи саму себе, або ж думаєш, як натякнути бойфрендові, що хотіла б отримати, у нас є класний варіант — круті іграшки для дорослих!

Їх люблять усі, а отже — це той самий ідеальний подарунок, який точно не буде припадати пилом на полиці. Справа за малим: вибрати потрібну. Смарт-рішення Просте, стильне, придатне для ігор соло та в парі, ідеальна розвага для дому та вечірки — усе це про смарт-віброяйце Adrien Lastic Palpitation.

Іграшка приємної форми з глибокою вібрацією підійде для усіх любительок побешкетувати! Яйце надійно утримується всередині й керується через програму на смартфоні, що дає змогу вирушити з ним хоч у кіно, хоч на концерт, хоч у басейн (іграшка водостійка).

Причому керувати іграшкою зможеш не тільки ти сама, а й твій бойфренд, — за допомогою функції віддаленого доступу! Два в одному Відразу 2 іграшки, використовувати які можна й одночасно, і окремо — чудовий варіант для тієї, якій потрібно все відразу! Смарт-іграшка Adrien Lastic Inspiration — це віброяйце + вакуумний стимулятор.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA