місто Київ Нео місто Київ

5 модних речей, натхнених Києвом та його символами

Сейчас читают: 344
vogue.ua

Київ – це місто-магніт та місто-натхнення, яке хочеться вивчати та розповідати про нього світу. Українські бренди також часто присвячують українській столиці свої роботи.

Ми вибрали п'ять речей, з якими освідчитися Києву в любові буде особливо символічно. Український бренд BEVZA випустив лімітовану колекцію знакових прикрас до Дня Києва, до якої увійшла підвіска у формі жетону метро. "Це присвята київському метрополітену, який став місцем порятунку та прихистком для багатьох киян від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну", – розказує Світлана Бевза.

Прикраса виконана з латуні в позолоті. Український масмаркет бренд представив ще на початку року мініколекцію, присвячену Києву.

Зараз, коли місто стало столицею свободи та боротьби зі світовим злом, вона вдвічі символічніша. Головним мотивом капсульної колекції OLIZ стали київські каштани, авторське зображення яких перетворилося на життєрадісний принт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA