Борис Джонсон Нео Борис Джонсон

5 думок Бориса Джонсона, з якими важко не погодитись

Сейчас читают: 414
vogue.ua

До Києва приїхав британський прем'єр-міністр Борис Джонсон - один із небагатьох світових лідерів, який не просто засуджує російське вторгнення до нашої країни, а й реально допомагає Україні.

Причому, Джонсон ніколи не мав ілюзій щодо рф і путінського режиму, завжди досить чітко висловлюючись щодо них. Згадуємо деякі з його цитат, яких світові варто було прислухатися ще давно. – "Путінська маріонеткова армія майже напевно винна у вбивстві пасажирів лайнера "Малазійських авіаліній", збитого на сході України.

Ми маємо до нього питання щодо смерті Олександра Литвиненка, безжально отруєного в лондонському ресторані. Його вважають ключовою фігурою величезної пострадянської бандитської клептократії та найбагатшою людиною на планеті.

Журналістів, які виступають проти нього, вбивають. Його конкуренти опиняються у в'язниці. Хоч він і виглядає як будинковий ельф Доббі, насправді він – безжальний тиран", – Борис Джонсон у колонці для The Telegraph, 6 грудня 2015. – "Вони кидають одну бомбу, а потім чекають на рятувальників, які прибувають, щоб витягнути мирних жителів з-під уламків, а потім через п'ять хвилин вони кидають ще одну бомбу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA