город шкідники поради дачникам народні поради

Як прогнати попелицю назавжди, нічого не купуючи: 5 найкращих народних методів

Сейчас читают: 594
hochu.ua

Попелиця - хоч і маленький, але дуже страшний шкідник. Вона висмоктує соки з рослини, повільно її вбиваючи. Зазвичай, якщо ці комахи вже з'явилися на вашій ділянці, вони стараються обсісти всі доступні культури, завдаючи максимальної шкоди.

Раніше ми розповідали про те, як приготувати “соус” для попелиці, від якого вона втече миттєво. Тепер же ділимося ще п’ятьма перевіреними народними способами боротьби зі шкідником.Ці хитрі поради, зібрані досвідченими дачниками, абсолютно безкоштовні - на приготування робочих розчинів вам не знадобиться витрати ані копійки.

Рецептами для садівників та городників ділиться телеграм-канал “Сучасна дача”. Читати також Посадіть це біля картоплі й забудетесь про колорадських жуків на весь сезон: найпростіший спосіб здихатися шкідника  Читати також Місія - прогнати білокрилку дешево: як позбутися від шкідника, поки не з’їв увесь урожай Раніше ми розповідали про 10 крутих способів застосування господарського мила на городі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA