Чарли Чаплин Сша натхнення цікаві факти вибір редакції цитати Чарли Чаплин Сша

30 найкращих цитат Чарлі Чапліна

Сейчас читают: 525
womo.ua

Чарлі Чаплін — ім’я, яке знайоме кожному. Його образ «Маленького бродяги» з чорними вусами, капелюшком та тростиною назавжди вріс у світову кінокультуру.

Народився Чарлі 16 квітня 1889 року в бідному лондонському кварталі, тож з ранніх років майбутня зірка пізнав тяготи життя. Вже у п’ять років він вийшов на сцену, щоб хоч трохи допомогти своїй сім’ї.

У 1908 році доля закинула його до Америки, де він розпочав свою блискавичну кар’єру в кіно. Створивши незабутній образ «Маленького бродяги», Чаплін підкорив серця мільйонів глядачів. «Золота лихоманка», «Вогні великого міста», «Диктатор» — ці та багато інших фільмів стали шедеврами німого кіно, де Чаплін виступав не лише як актор, але і як талановитий режисер, сценарист та композитор.

Окрім акторської майстерності, Чаплін був відомий своїми прогресивними політичними поглядами. Він не раз виступав проти війн та соціальної несправедливості, що призвело до його вимушеного виїзду зі США у 1952 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA