Макао місто Токіо Нео Chanel новини шоубізнес Макао місто Токіо

25-річну суперстар K-pop знайшли мертвим у власному будинку: помер Мун Бін із гурту Astro

Сейчас читают: 125
hochu.ua

Популярного південнокорейського співака і танцюриста Мун Бін, учасника бойз-бенду Astro і його саб-юнітів Moonbin і Sanha, знайшли мертвим у власній квартирі.

За припущеннями поліції, 25-річна K-pop-зірка покінчила життя самогубством. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє Daily Mail, минулого вечора, 19 квітня, менеджер артиста прийшов до нього додому в Каннам-гу, Сеул.

Причиною занепокоєння стало те, що співак не з'явився на репетиції та не виходив на зв'язок. Поліція, яка прибула на місце, констатувала факт смерті та припустила, що Мун Бін покінчив життя самогубством.На офіційній сторінці музичного гурту Astro в Instagram офіційно підтвердили смерть музиканта.

Представники гурту також зазначили, що близькі загиблого хочуть провести тихий похорон за участю сім'ї, друзів і колег артиста.Зазначимо, Мун Бін був одним з учасників бойз-бенду Astro і його саб-юнітів Moonbin і Sanha.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA