Нео догляд за волоссям волосся

Який гребінець вибрати для конкретного типу волосся: всі види гребінців

Сейчас читают: 122
hochu.ua

Б'юті -індустрія дуже багата у плані різних гаджетів, засобів, прийомів та технік. Навіть звичайний гребінець буває не одного виду, а відразу кількох для різних випадків: Читати також Стрижки на тонке волосся: ТОП-4 варіанти з фото Зазвичай це пластмасовий гребінь з частими або навпаки рідкими зубцями.

Може бути з ручкою і без, бувають моделі з тонкою спицею або вилкою, якою зручно робити проділ. Часто гребінь використовують перукарі у своїй роботі.

Для щоденного розчісування довгого і густого волосся, а також для розплутування використовують , а тонке і коротке волосся зручно розчісувати .Всім добре відомий такий тип гребінців — з довгою ручкою, об'ємною основою (подушкою) та зубцями з кульками на кінці.

Таким гребінцем приємно масажувати голову і його можна використовувати для щоденного розчісування. розчісуйте масажкою з рідкими товстими зубцями, а зручно розчісувати моделлю з частими зубцями.Це гребінець з циліндричною формою, частими тонкими м'якими зубцями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA